12. prosince 2013

VCC projekt : část první

Náš poslední a zatím největší projekt se zrodil někdy v minulém roce. V té době jsem se dostal ke hře na PS3 s názvem Valkyria Chonicles.

Tato hra mě naprosto pohltila a tak jsem s ní okamžitě utíkal za Alfredem a Myrou. Ti moje nadšení sdíleli a tak jsme hráli a hráli.
Někdy během hraní nás napadl šílený nápad, vyrobit cosplay postav z této hry. Nejprve to znělo jako vtip, ale nakonec se z toho stala výzva, kterou jsme s chutí přijali.


Začali jsme tedy mobilizovat naše známe a kamarády a sondovat kdo všechno by chtěl / mohl se tohoto projektu zúčastnit. Někteří slíbili a pak zklamali a odřekli a jiní naopak překvapili a nadšeně se do toho s námi pustili.

Nakonec už zbývalo pouze obsazení. Myra a Alfred jako Alicia a Welkin byli jasná volba. Jak osobností, tak postavou se na ně výborně hodili. Já jsem nakonec zvolil Larga. Jednak z důvodu toho jakou mám postavu a jednak z důvodu vousů (neuvědomil jsem si jak komicky budu vypadat až je oholím). Adamovi připadla postava Zaky a myslím, že právem. Nejen, že se nám staral o výrobu 90% rekvizit, ale i povahou se mu velmi podobá. Shana a May jako Rosie a Eleanor nám skvěle doplňovaly celou Squad 7 a svým charakterům dělají čest. Časem se k nám přidala ještě Terka jako reportérka Irene Ellet. A závěrem hvězda všech, Clover. Ta, jak sama řekla, poprvé dostala zápornou postavu (yay) a Selvaria ji skutečně padla jako ulitá.









Když už jsme měli sestavený celý tým, tak nám nic nebránilo ve spuštění našeho plánu...

~ Arenoth

Žádné komentáře:

Okomentovat